Złote Gody Rodziców –kliknij uczciliśmy w Moje Curry. Zamówiliśmy Samosa, Paneer Pakora, Chicken curry, a także:
-Mango lassi (indyjski napój jogurtowy),
-zupy/kremy z: dyni, mango, pieczonego pomidora, prażonej soczewicy,
-Meat Grill Sizzler (mix grillowanych w piecu Tandoor mięs serwowanych na gorącym półmisku – baranina z imbirem, czosnkiem, kolendra i cebulką, kurczak w marynacie miętowo – kolendrowej, oraz jogurtowej z nerkocami czosnkiem i ziarnkami pieprzu),
-Mutton Tikka Sizzler (kawałki baraniny marynowane w hinduskich przyprawach),
-Panner Tikka Masala (kawałki indyjskiego sera w sosie pomidorowo cebulowym),
-Krewetki szefa kuchni – tego dnia serwowano jako danie dnia,
-Dal Makhani (czarna soczewica w sosie maślano – pomidorowym).
Samosa (chrupiące pierożki nadziewane ziemniakami i groszkiem i przyprawami),
Samosa (chrupiące pierożki nadziewane ziemniakami i groszkiem i przyprawami),
Specjalnością restauracji są oryginalne potrawy indyjskie przygotowywane na oczach klientów, na samym środku restauracji. Restauracja Moje Curry mieści się na Kabatach w Warszawie.