Pad Thai z kurczakiem zjedzony podczas wycieczki i zwiedzania Manufaktury w Łodzi – kliknij!
Thai Wok serwuje kuchnię opartą na świeżych, oryginalnych produktach i aromatycznych, egzotycznych przyprawach. Bogactwo smaków, kreatywni kucharze, czynią Thai Wok doskonałym miejscem zarówno na lunch, obiad, jak i kolacje. Na stole pojawiły się następujące dania:
– Sajgonki,
– Zupy Pho z kurczakiem oraz wołowiną,
– pierś z kurczaka w sosie curry i mleku kokosowym,
– Pad Thai (z krewetkami, kurczakiem oraz wegetariański).
Wszystkie potrawy były wyśmienite.
![](http://receptananude.pl/wp-content/uploads/2019/01/P1130185_DxO1.jpg)
![](http://receptananude.pl/wp-content/uploads/2019/01/P1130186_DxO1.jpg)
![](http://receptananude.pl/wp-content/uploads/2019/01/P1130188_DxO1.jpg)
![Thai Wok](http://receptananude.pl/wp-content/uploads/2019/01/50472075_1898234143635309_1801893150386552832_n.jpg)
Thai Wok to sieć restauracji w różnych miejscach w Polsce.