Restauracja Groole w Warszawie

Restaurację Groole odwiedzam regularnie. Dania są przygotowywane codziennie na miejscu ze specjalnie wyselekcjonowanych ziemniaków, które są świetną receptą na obiad, ale też przekąskę. Wypróbowałam w Groolach pieczone ziemniaki wymieszane z masłem i serem (baza tego dania):
z bezmięsnymi dodatkami:
– pasta z zielonego groszku,
– bryndza ze szczypiorkiem,
– szpinak trzy sery,
– pieczarka z jajami.
z rybnymi dodatkami:
– śledź w buraczkach,
– śledź w jogurcie greckim,
– łosoś z kleksem śmietany,
– tuńczyk z kukurydzą,
z różnymi z mięsnymi dodatkami:
– boczek z kiełbasą,
– kurczak curry,
– salami z nutką wina i czarnymi oliwkami.
W lokalu  jest przemiła obsługa, pięknie w nim pachnie pieczonymi ziemniakami i ziołami. Pychotka!


Autor zdjęć – Anna Receptananude.pl



Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.